fotoschilderij

Een fotoschilderij is hetzelfde als painting by numbers.

Een uniek kado dat je met z'n allen kunt maken tijdens een vrijgezellenfeest of als afscheidskado voor een collega die vertrekt of samenwerken aan een schilderij als team-uitje.

Wat kun je verwachten:

Er wordt een foto bewerkt tot vlakken. Deze vlakken komen op canvasdoekjes te staan en in elk vlak komt een nummer dat correspondeert met een kleur verf. Het enige dat jullie hoeven te doen is deze vlakken inkleuren. Eigenlijk net zo makkelijk als het inkleuren van een tekening. Iedereen schildert op deze manier een klein stukje van het hele schilderij. Aan het einde worden de canvasdoekjes bij elkaar gelegt en komt het uiteindelijke resultaat naar voren.

Het resultaat:

Een geweldig kado voor een vrijgezellenfeest, een schilderij die in huis aan de muur kan en waar iedereen een stukje tijd en energie in heeft gestopt. Een blijvende herinnering aan de mensen die mee hebben gewerkt, of aan een geweldig vrijgezellenfeest!

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om landschappen te schilderen ipv portretten.

De prijs is afhankelijk van het aantal personen die meedoen. Wilt u een indicatie mail dan de datum en het aantal personen naar jeanine.devries.altena@gmail.com