informatie

 

 

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Een bruiloft is een bijzondere dag die in het teken staat van jullie liefde. Een dag vol mooie momenten die wij graag vastleggen in mooie herinneringen. Vanaf heden ben ik onderdeel van een duo. Duotrouwfotografie - 2 trouwfotografen die met passie de dag vastleggen. Harold Meerveld en Jeanine Altena. Fotografie vanuit meerdere standpunten, op 2 plekken tegelijkertijd en meer ruimte voor creativiteit. Kortom een completer beeld van uw dag.

Als bruidsfotograaf zet ik de sfeer van de dag om in prachtige, ongedwongen en spontane foto’s. Ik pas me geheel aan aan jullie wensen, zodat jullie bruiloft ook echt naar jullie wensen verloopt.

Na de bruiloft heb je (als je dit wilt) zelf inspraak in de keuze van de foto's die bewerkt worden en een digitaal album wordt altijd pas gedrukt nadat jullie een accoord hebben gegeven. Alle pakketten zijn inclusief een DVD met de bewerkte foto's, gecorrigeerd op kleur, contrast en licht. Op deze manier hebben jullie zelf de nabestellingen in de hand.

Voor meer informatie over mogelijkheden en albums kun je contact opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken, graag hoor ik ook om welke datum het gaat, zodat ik kan laten weten of ik nog beschikbaar ben: jeanine.devries.altena@gmail.com

Ik hoop dat ik iets voor jullie mag betekenen

TROUWALBUM

Een mooie herinnering wordt compleet in een prachtig album. Verschillende keuzes in professionele albums, uitvoering en invulling zijn mogelijk. Ieder album met een eigen unieke uitstraling en een prachtige kwaliteit. De beeldbewerking en opmaak maken van iedere bruiloft een uniek, eigentijds en persoonlijk album.
Ik lever zowel ingeplakte (merk: Verka) én digitaal opgemaakte albums (merk: digiprint)

Als laatste ben ik erg enthousiast over jiggyalbums. Zij hebben vele extra opties, als je naam in het leer laten laser-graveren of stempelen zodat je hoogteverschil krijgt. Ook kun je zelf je paginadikte bepalen. Je kan kiezen uit een cover in combinatie met hout of aluminium. Ook een foto op glas laten drukken behoort tot de mogelijkheden. Als laatste kun je zelf bepalen of je de pagina's in mat, glans of metallic wilt, of een combinatie.

Maak vrijblijvend een afspraak en kom langs om trouwalbums in te kijken. Bij het bespreken van de wensen en dagindeling wordt gekeken naar de exacte prijs van jullie trouwdag. Vraag voor een volledig prijsoverzicht mijn offerte aan via: jeanine.devries.altena@gmail.com

TARIEVEN

Prijzen voor een reportage verschillen doordat het aantal uren aanwezigheid verschilt per bruiloft. Als richtlijn kunnen jullie 6 uur aanwezigheid aanhouden, inclusief, dan beginnen de prijzen vanaf 1199,- Voor  fotografen. Extra uren kosten €99,- per uur. Voor een exacte offerte kunnen jullie me mailen wat jullie wensen zijn voor de dag.

Albums zijn verkrijgbaar vanaf 500,- en worden geleverd door www.konpoli.nl 

Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden als ouderboekjes, bedankkaartjes, bedankfoto enz.

pre weddingshoot kan eventueel in combinatie met een ontwerp voor een trouwkaart.

 

 

Bij een pre weddingshoot kunnen jullie alvast aan mij als fotograaf wennen en daarnaast kunnen de foto's gebruikt worden voor een trouwkaart. Het ligt aan het aantal foto's wat de kosten exact gaan worden. Prijzen beginnen bij 75,-

TRASH-THE-DRESS

trash-the-dress is een unieke trouwreportage. Dit is een fotoshoot waarbij de jurk vies mag worden en daarom wordt deze shoot vaak pas na de bruiloft gedaan. Waarom je jurk maar 1 dag dragen. Tijdens deze shoot kun je nogmaals van je jurk genieten en alles ermee doen wat op je trouwdag zelf niet wenselijk is. Je kunt hierbij denken aan een fotoshoot in de zee.

Deze shoot is mogelijk vanaf 100,-