informatie

Welkom op mijn website!

Fotografie is mijn passie. Het blijft een eer om aanwezig te mogen zijn op bijzondere momenten in iemands leven en dat moment vast te leggen in een blijvende herinnering. Een bruiloft die in het teken staat van de liefde tussen 2 mensen. Het pure en tedere van een pasgeboren baby. De uitdaging om de persoonlijkheid van een kind te vangen, en de magie van een zwangere vrouw.

Ik heb de opleiding fotonica gedaan in Ede en heb stage gelopen bij Patricia Steur en Thea van den Heuvel daarnaast heb ik een tijd mee mogen lopen met portretfotograaf Klaas van den Streek. Voornamelijk tijdens mijn stage bij Patricia Steur photography is mijn liefde voor de portretfotografie ontstaan. Bij de andere 2 heb ik juist weer veel geleerd over hoe ik om moet gaan met verschillende locaties en verschillende lichtsituaties. Een goede combi van passie en technische basis. 

Behalve alle mooie kanten van het leven leg ik ook de zware momenten vast. Sinds 2013 ben ik werkzaam voor de stichting make a memory. Je kan hen steunen via www.makeamemory.nl Een fantastische organisatie die steun geeft en een blijvende herinnering.

Inmiddels woon ik sinds 2015 in nijkerk. Ik ben in 2008 getrouwd en ben in 2011 de trotse moeder van een zoontje geworden. In november 2013 hebben we ook ons tweede zoontje in ons leven mogen verwelkomen. Prachtig geschenken waar ik nog elke dag dankbaar voor ben. Ik combineer de fotografie met het moederschap  het werken in de zorg als freelancer. ik ben dus maar part time als fotograaf aan het werk. Ik merk dat de agenda daardoor snel vol raakt. Wil je dus een shoot van mij reserveer dan tijdig een plek in mijn agenda.

Ik hoop dat ik binnenkort iets voor jullie kan betekenen!

Jeanine de Vries-Altena

In verband met de werktijden ben ik alleen via de mail te bereiken. jeanine.devries.altena@gmail.com